“TEK ADAM”ın maskesi düştü

“TEK ADAM”ın maskesi düştü “TEK ADAM”ın maskesi düştü
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi Temmuz ayı 1’nci oturumu dün akşam Başkan Vekili Ahmet Fidan başkanlığında toplandı. Geçtiğimiz aylarda Boluspor kongresine katılmamak için Belediye Meclisi toplantısını aynı gün ve saate koyan ve Meclis oturumunu bahane eden Tanju Özcan, kendi siyasi ikbali için başlattığı yürüyüşü nedeniyle dün akşamki Meclis toplantısına katılmadı. 

Boluspor maçlarına giderek şov yaparak “Boluspor sevdalısı” imajı çizen Tanju Özcan’ın bu maskesi de dün akşam itibariyle düşmüş oldu.

Göreve başladığı günden bu yana Bolu Belediyesi Meclislerini, Belediyenin youtube kanalından ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlayarak, şeffaflık nutukları atan Tanju Özcan, dün akşam ise Bolu Belediyesi TV ekranlarını kararttı.

Bolu Halkından saklayacak bir şey olmadığını ve Boluluların her şeyi bilmeye hakkı olduğu masallarıyla 4 yıldır Boluluların gözünü boyayan Özcan, dün akşam ise gerçek yüzünü ortaya çıkarttı. Dün akşam Bolu Halkı Meclisi takip etmek için bilgisayarlarının başına geçerken; Meclis canlı yayınlarının Bolu Halkı için değil Özcan’ın PR çalışmasının bir parçası olarak canlı yayınlandığı gerçeği ile karşılaştı. Çünkü akşam Meclis toplantısı canlı olarak verilmedi.

Bolu’nun sorunları ve projeleri yerine Meclis toplantılarının, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şovlarına malzeme olduğu iddiaları ve eleştirileri, dün akşam yapılan karartmayla bir anlamda haklılık kazanmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş (10 ay önce)
    Bolu yu batırdın...sıra chp de mi? Nerde ata konutları yapacaktın arsasını sattın, karacasudaki fidanlığın yanındaki koca araziyi sattın,dükkanları sattın, emeklileri iktamiyelerini ödeyemedin onları sattın... stadyum yapacaktın milleti sattın. Yardım yapacağın diyerek bolusporu sattın. Voleybol takımını yarıyoldabıraktın sattın.. Abdullah abat ı sattın... savaş abakı sattın. Kanal yolundaki direkleri sattın... daha yazayım mı?!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler